Shantykoorfestival

Hoofdsponsor

19 augustus 2017 - 15e Shanykorenfestival Noordwijkerhout

 

We keken er al weken van tevoren naar uit: het vijftiende shantyfestival in Noordwijkerhout.

Hoewel aan het begin van de week de weersvooruitzichten niet ideaal waren, was het toch prima shantyweer op de 19de augustus. En ook dit jaar kunnen we weer terugkijken op een fantastische dag.

 

Veel publiek bij alle vier de podia, enthousiaste koren, een gezellige sfeer en dat alles onder een vrolijk schijnend zonnetje. Maar liefst acht koren brachten hun liederen ten gehore en zij waren vol lof over de ontvangst en verzorging tijdens ons festival.

 

Tijdens de slotzang bij de Witte kerk zong het massaal toegestroomde publiek uit volle borst “de Noordwijkerhoutse wals” mee en werd het festival afgesloten met het welbekende “You’ll never walk alone”.

 

Daarna begaven de koren zich naar de Maasgaarde waar nog nagepraat werd onder het genot van een broodje en een drankje. Daarom een woord van dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit festival en tot slot: tot zaterdag 18 augustus 2018!!

  

Dit jaar zal op zaterdag 19 augustus 2017 voor de 15e keer het jaarlijkse Shantykoorfestival georganiseerd worden door het Shantykoor 't Bollenhart. Als gebruikelijk zal dit plaatsvinden in het centrum van Noordwijkerhout, om en nabij de Witte Kerk.

 

Rondom de Witte Kerk zijn volop restaurants en snack- en drankvoorzieningen aanwezig om een dagje lekker te genieten van alles wat het leven aangenaam maakt. Dat het ons ieder jaar weer lukt om dit festival te organiseren, danken wij vooral aan een groot aantal sponsoren uit ons dorp en de directe omgeving.

 

Onder het kopje Sponsoren kunt u zien wie ons al zo lang en trouw ondersteunen.

 

Programma 2017